Köszöntjük honlapunkon!

 

https://www.facebook.com/vhsdigitalizalas

MIÉRT MINKET VÁLASSZON VIDEÓFELVÉTELEI DIGITALIZÁLÁSÁHOZ?

  • Mert közel 30 év tapasztalattal rendelkezünk a videofelvétel készítéssel kapcsolatban, tehát pontosan tudjuk, hogy mekkora eszmei értéke van egy féltve őrzött szalagnak!

  • Mert professzionális és folyamatosan karbantartott eszközökkel rendelkezünk a videófelvétel digitalizáláshoz!

  • Mert a digitalizálásra beküldött videokazetta tartalmát nem nézzük végig és nem kerülhet ki zárt rendszerünkből, vagyis teljesen megbízható és diszkrét módon dolgozunk, nem kell attól tartania, hogy felvételei illetéktelen kezekbe kerülnek.

  • Mert elégedett ügyfeleink száma napról napra növekszik!

  • Mert bizonyos mennyiség felett kedvezményeket biztosítunk ügyfeleinknek!

  • MEGRENDELŐLAPÉRT KATT IDE!

Mentse át emlékeit digitális formátumba és élje át újra a legszebb pillanatokat eredeti minőségben!


A VHS, S-VHS, VHS-C, SVHS-C 8mm formátumú videokazetták minősége az évek múlásával rohamosan romlik, használhatatlanná válnak és velük együtt eltűnnek a legértékesebb felvételeink is. Arról már nem is beszélve, hogy videokazetta lejátszóval egyre kevesebben rendelkeznek és a régi lejátszók javítása is egyre inkább megoldhatatlanná válik az alkatrészhiány miatt. Hogy vhs felvételeink könnyen kezelhetőek legyenek, megőrizzük minőségüket és széles körű lehetőségeket biztosíthassunk felhasználásukra, megosztásukra, digitalizálni kell őket. A VHS digitalizálás, a DVD-re való átvitel lehetővé teszi, hogy számítógépen is megőrizzük felvételeinket és könnyen, biztonságosan, minőségromlás nélkül másolhassuk, vagy oszthassuk meg barátainkkal, családtagjainkkal, kollégáinkkal. További előny, hogy a digitalizált, DVD-n lévő anyag vágható és szerkeszthető, tehát élvezhetőbb klipeket készíthetünk, kivehetjük az unalmas, vagy kevésbé jól sikerült részeket és kiemelhetjük a legszebb pillanatokat.

A VHS digitalizáláshoz küldje el nekünk VHS kazettáit és mi postán visszaküldjük az eredetit és a digitalizált formátumút is.

 

 

 

 

 

 

Negatív és dia archiválás